Homepage > Pontagna, Brescia > Villa Luzzago Recensioni / a Pontagna, Brescia

Villa Luzzago

Via Don G. Signorini, 4, 25056 Ponte di Legno BS, Italy
http://www.villaluzzago.org/
Recensioni: 15 | Valutazione complessiva: Media
Premiato
4
Bene
3
Media
6
Male
0
Terribile
2
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image

Recensioni

04/05/2020
Petr Vlasák

Jestli chci levné ubytování, nemůžu chtít dokonalost.
04/05/2020
Tereza Malá

SMRT. Dá se tam přežít, ale jinak je to hrůza. Jídlo za nic nestálo, do pokoje nám nedali ani blbé mýdlo na ruce. Peřiny jako by neexistovali, místo nich nám dali kousave těžké, 30 let staré deky, a aby nás to prý nekousalo, tak nám dali 2 prostěradla a to to jako mělo zachránit. 1 topení v pro 4 osoby, které topí jen když se mu chce, voda tepla pouze, když to stihnete před celým zájezdem. Postele příšerně měkké a proleželé. Uklízečka asi neexistuje, když máte poslední den na chodbě hozené čistící prostředky a úkliď si sám, jinak zaplať 10 Euro. Paní "průvodkyně" je asi nahluchlá a nepříjemná a GDPR jí asi nic neříká. Jediné, co to zachránilo bylo úžasné lyžování, ale to vůbec nepatří k plusům této "úžasné vily".
04/05/2020
karel hanousek

Ubytování vhodné pouze pro lyžaře. Není vhodné na příjemnou rekreaci. Je zde vypsaný jídelníček na celý týden bez možnosti výběru druhého jídla. Postavíte se do fronty k výdaji Vaší porce a po jídle, co nesnite, jdete vše k okénku vyškrábat do kýble. Jako na táboře. Ale jinak jídlo chutné, domácí strava jako od babičky.
Na pokoje dostanete k povlečení pouze prosteradlo. Nikoli povlečení na deky, nebo polštáře. Celý personál je český, tak se všude domluvíme a točí zde české pivo. Starobrno. Což v Itálii je velmi příjemné. Lyžování v Tonale super, a to je hlavní
04/05/2020
Libor Ulias

Byl jsem i na horších místech. Jinak lyžování ok.
04/05/2020
Enrico Restani Gmail

Una pena. Al di la del bel contesto intorno, puzza di vecchio appena ci si mette piede dentro. Per non parlare della cafonaggine del responsabile della struttura, che dopo che avevamo chiesto informazioni alla reception con il grande peccato di averlo fatto all'ora di pranzo (!!!), ci ha cacciati a male parole, incluso i bambini che avevamo con noi e che stavano esplorando il giardino. Una vera vergogna. Ed era pure una persona avanti con l'età, da cui ci si aspetterebbe ben altra educazione. Che pena. Comunque, continuate pure a puzzare di vecchio e ad essere dei grandi maleducati: a Ponte di Legno ci sono ben altri posti che meritano i miei soldi e la mia buona educazione. Vergogna.
04/05/2020
Michal Čížek

Asi zazraky necekejte(. Na sjezdovky se musi jezdit skibusem (zastavka od hotelu cca 100 metru v preskacich). Co je aspon plus, tak wifi na pokoji.
02/05/2020
Tomáš Opletal

Vyborna pozice, jidlo dobre, garaz, perfektni delegatka zajezdu paní Prulova.
02/05/2020
Federico Dolce

Posti accogliente e in un ottima posizione, buon cibo peccato per l'assenza della colazione a buffet e per le camere un po' vecchie
09/05/2019
Rossana Bianchessi

Ho trascorso qui le mie vacanze agostane 2019 per la prima volta e mi ci sono trovata davvero bene: posizione ottima, struttura ok per le mie esigenze, circondata da ampi e curati spazi verdi, accurata pulizia sia negli ambienti comuni sia in camera, personale efficiente e cordiale.
Consigliabile.
09/05/2019
Gianpiero Mutti

Ospitale e gentilissimi ....complimenti
09/05/2019
francesca gerevini

Vanno da anni miei parenti e si sono sempre trovati benissimo e accuditi, io con famiglia ho trascorso qualche giorno in dicembre compreso ultimo dell'anno con abbondante cenone, in quel periodo clientela è più giovane per gli sport invernali. ... lo consiglio
08/05/2019
Marco Baresi

A nome della Direzione, si desidera precisare che le recensioni riguardanti Villa Luzzago per il periodo invernale nei mesi di febbraio e marzo non riguardano la gestione italiana, ma la quella dell'agenzia della Repubblica Ceca che conduce in quei mesi la casa.
04/05/2018
Marek Procházka

Jįdlo výborné, velké porce, česká kuchyně+točené české pivo.
04/05/2018
Farchie

Za ty peníze ok. Ale ty večeře - paní kuchařka neumí ani tu českou kuchyni a nikdo z nás nechápe, Proč paní kuchařka neudělá jednoduché špagety s rajčatovou omáčkou. Jsme v Itálii ne? No ale my jsme sem nepřijeli kvůli jídlu ale kvůli lyžování.

Postele vržou, podlahy jsou popraskané. V koupelně není větrák. V pokojích táhne z oken a je tam zima a je jen jedno topení v pokoji. Co se týče vybavení, tak to je v Pořádku. Akorát v koupelně je moc mala sprcha.

Jezdi tady skibus a to je super. Je to kousek od hotelu. Jinak městečko vřelého doporučuji, az na ty ceny no.
04/05/2016
Dominik Gromnica

Ubytování - velmi překvapilo
Jídlo - česká polopenze se dala, až na večeře co se nedaly jíst.
Skibus - A,B jezdí kousek od hotelu
Lyže jsou uloženy v garáži, bohužel tam nejsou zásuvky takže si lyžáky nevysušíte.

Celkově dobrá dovolená, ale mohla být lepší.

Lascia una recensione per Villa Luzzago