Whirlpool EMEA S.p.A.

Via Piani di Marischio, 48, 60044 Zona Industriale Marischio AN, Italy
http://whirlpoolcorp.com/latest-news-in-emea/
Recensioni: 4 | Valutazione complessiva: Male
Premiato
1
Bene
0
Media
0
Male
1
Terribile
2
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image
Domenica Chiuso
Lunedì Aprire 24 hours
Martedì Aprire 24 hours
Mercoledì Aprire 24 hours
Giovedì Aprire 24 hours
Venerdì Aprire 24 hours
Sabato Chiuso

Recensioni

04/05/2020
Jacek M

Nie chcę więcej tego miejsca widzieć
04/05/2020
Sebastian Widak

Rozladunek poszedł od strzała :)
12/05/2019
Attila Kósa

A portán kell először bejelentkezni, és lemérlegelni. Ott elérik az útlevelet és adnak egy mágnes kártyát. A raktárt balról megkerülve kell beállni a parkolóba. És újra bekell jelentkezni a raktári irodába. Ott tölteni kell egy bejelentkezési lapot és utána mondják meg, hogy melyik rámpára kell állni. A rakodás 6 órán át tartott. A cég udvarán az iroda mellett WC és zuhanyzó is van és van melegvíz. Rakodás után az áru kísérő okmányokat az irodába adják. A plomba felrakása lehet menni a kijárathoz és újra lemérlegelni. A portás elkéri a mérleg jegyet, a mágnes kártyát és vissza adja az útlevelet.
04/05/2018
tony Bruna

Non si adeguano e rispettano i tempi di un autotrasportatore!!! È di normale routine farti aspettare 5/6 ore per un carico quando ti va bene ...e quando ti va male si sta a giornate intere! Senza tener conto delle esigenze e il fabbisogno di un trasportatore..
Da rivedere il tutto!!! Pagare il fermomacchina è troppo poco... ci vorrebbero oltre a questo ....dei verbali pesanti....penso che troverebbero una soluzione al più presto!!!!

Lascia una recensione per Whirlpool EMEA S.p.A.