Homepage > Consolato estero a Cecchignola, Roma > Sezione Consolare - Ambasciata di Romania Recensioni / Consolato estero a Cecchignola, Roma

Sezione Consolare - Ambasciata di Romania

Viale Libano, 40, 00144 Roma RM, Italy
http://roma.mae.ro/
Recensioni: 53 | Valutazione complessiva: Media
Premiato
29
Bene
2
Media
0
Male
1
Terribile
21
1 image 2 image 3 image 4 image
Sabato Chiuso
Domenica Chiuso
Lunedì 9AM–2PM
Martedì 9AM–2PM
Mercoledì 9AM–2PM
Giovedì 9AM–2PM
Venerdì 9AM–2PM

Recensioni

04/05/2020
Rosu Razvan

Cu toate ca aveam programare am asteptat mai bine de 6 ore la rând...
04/05/2020
Lidia Nicolescu

Bravissimi e molto pazienti pensate che davanti a loro passano centinaia di persone al giorno con problematiche diverse deve essere una macchina per reggere confronto . Ci siamo recati in nuova sede per dei fogli consolari risolto con 1ora e per raggiunta ho ritirato un certificato di nascita che lo dovevo ritirare 3anni prima addirittura in vecchio edificio . Grazie siete grandi
04/05/2020
nicolae hizan

Profesionali si bine pregatiti!
04/05/2020
GERARDO DOLABEAUTIFUL

complimenti ,veloce ,programarea la 10 si la 1o.30 deja mi-au luat documentele ,la 12.30 deja le aveam gata ma intorceam acasa,la poarta principala,nota 10 da informatii foarte detailate,corect,si sociabil,nu intra nimic si nu iese nimic fara sa fie interpelat,biroul de informatii foarte sociabile,si la fel de corecte,se dau bilete de ordine catre ghisee ,si la fel de sociabile si expeditive,felicitari!
04/05/2020
cristiana dirmon

Ho trovato un'istituzione finalmente!!! Professionalità 5 ⭐, 3 ⭐per il garbo di Vasilica (uno degli addetti allo sportello) , per il resto 4 ⭐:sarebbe utile pensare ad un servizio preapertura diverso oppure priorità alle famiglie con bambini molto piccoli!
04/05/2020
Polixenia Dima

Buna ziua, adevarul este ca am fost destul de preocupata dupa recensiunile citite, dar vreau sa v-a spun ca eu am gasit persoane f.profesionale care i-si fac serviciul asa cum trebuie, raspund la toate intrebarile facute, organizarea f. buna (eu am stat in Consulat 1.1/2ora) felicitari!
04/05/2020
Lacramioara Djordjevic

Utile
04/05/2020
Gheorghe Albu

Telefonul este inexistent? Este corect?

Daca este corect, de ce nu-l schimbati?

Va mulțumesc!
04/05/2020
A Google User

La più totale disorganizzazione e nessuna voglia di aiutare il cittadino
04/05/2020
Delia Miron

Ce pot sa va spun despre aceasta ambasada. Foarte dezamagita de comportamentul si limbajul personalului care se afla in aceasta ambasada pentru a ajuta cetatenii romani, in schimb suntem tratati ca niste straini. Limbaj arogant si comportament incivil: doamna blonda de la ghiseul nr.5 dupa ce am efectuat Plata cu cardul, la restituire mi la aruncat in scarba. Sper intr-o schimbare din partea lor pentru ca nu ne fac noua o favoare din contra au acest loc de munca datorita noua.
04/05/2020
Carmine Conte

Ti dovresti sentire in un pezzetto di Romania , ma invece nonostante ti rivolgi agli addetti con estrema educazione, ti rispondono male ma soprattutto cercano di umiliarti con parole ed atteggiamenti che ancora oggi non so spiegarmi il motivo che li spinge ad accanirsi così.
Che tristezza...
04/05/2020
Luiza Paisa

Din pacate am mai avut inca o problema cu ambasada romana dar de data asta aveam programare la ambasada pentru a ridica certificatul de nastere a copilului si a depune pentru pasaport dar am ajuns cu urgenta la spital si am fost internati. In momentul in care sotul meu a sunat si ia rugat frumos sa ne dea o alta programare in cat mai scurt timp posibil sau macar sa posticipam programarea noastra prin telefon.. doamna la telefon in primul rand parea ca vorbea cu sictir dar macar a spus ca o sa vada poate o sa rezolve ceva daca intra in contact cu ambasada .. dar de la ambasada am primit mail ca nu e posibil si ca trebuie facuta alta cerere ceea ce consta in a sta pe calculator iar cu orele ca bineinteles cand ajungi la sfarsit lipseste mereu cate ceva clar .. nu sunt de ajutor imi pare rau de fiecare data am fost tratati negativ
04/05/2020
Oana Alexandra

O stea este mult! Am vorbit cu un operator cerand o informatie banala care nu este detaliata pe nici un site iar doamna Georgiana era preocupata sa imi dea raspunsuri pe care o interesau pe dumneaei! Tipic romanesc! Esti tratat de sus si de operatorii call center. Dezamagitor!
04/05/2020
Radu Marcus

Salve a tutti...non lo so se devo scrivere in lingua materna o in italiano,ma secondo me ,meglio in italiano,ormai chi e in It.2 parole li conosce.Vorrei dire che sono molto contento del cambiamento fatto in questa istituzione,prima era un buco di garage,condizioni spaventose,poi ci trattavano molto male,dal ingresso fine al uscita del ambasciata.Sono stato questo anno 2019 due volte,il personale e stato molto disponibile,molto bene organizzati ,molto veloce .maaaaaa......ce una cosa che mi ha fatto sentire male.All ingresso(al cancello) era una guardia che non parlava la lingua rumena,non e possibile.E importante di parlare italiano,rumeno e inglese.Con me era una signora che non parlava italiano ma parlava inglese,la guardia non capiva niente....NON E POSSIBILE......Comunque da me sono 5 stelle...Cari miei rumeni ,andate tranquillamente in ambasciata rumena ,le cose sono cambiate...io sono rimasto molto SODDISFATTO.
04/05/2020
Constantin Marian

Profesionalism!
04/05/2020
Gina Davide Puscasu

E tropo benisimo
04/05/2020
Ariton Ionita

Mulțumim personalului de serviciu pe Secția consulara din data de 24 ianuarie, pentru operativitatea sprijinului acordat, amabilitatea și profesionalismul deosebit de care au dat dovadă!
Felicitări pentru modul de lucru, un an bun și multă sănătate întregului personal!

Luminița și Ariton lonita
04/05/2020
Mirella Condurache

Bravi
04/05/2020
Radu Zaccaria

Difficilissimo fare una prenotazione, creare un conto nuovo!!!!! Riesci fortunatamente di parlare con operatore e ti spiegano quella che vedi e leggi sul sito senza poter farti prenotazione tramite telefono.
04/05/2020
Ștefan lazăr

Zero professionalità da parte dei dipendenti. Ti trattano come se fossi un ladro. Argomenti sensibili che riguardano la privacy della persona vengono dette ad alta voce, in questo modo le altre persone presenti possono sentire tutto quello che dicono, sembra di essere ad un bazar.
04/05/2020
Mihaela Neagu

Aflați în excursie la Roma, am reusit sa pierdem buletinul sotului. La ora 22.45 (sambata)ne-am dat seama ca nu il avem, la 7.45(duminica) trebuia sa decolam.
Am cautat pe internet numarul de la Consulatul Roman in Italia, am sunat la numarul de urgenta ( desi nu ar fi trebuit să îl folosim in acest caz), ne-a răspuns un domn foarte amabil, căruia i-am spus ,pe scurt ,ce am pățit și care ne-a spus că ne suna imediat sa ne spuna cum ne poate ajuta.
În 10.minute ne- au sunat si ne-au întrebat în cat timp putem sa ajungem la Consulat,ne-au trimis adresa consulatului pe sms si ne-au spus că ne aștepta acololo( ca si persoana respectiva trebuie să călătorească cu masina, o oră, ca sa ajunga la Consulat.)
La 0.45 am ajuns la Consulat, la 1.20,aveam Titlu de Călătorie în mână.
Tot timpul , Consulul a fost amabil si prietenos.
Nu ne-a costat nimic.
MULTUMIM, DIN SUFLET, PENTRU AJUTOR!
04/05/2020
Tatiana Anton

Am avut de făcut o procură,pe care ne-au făcut-o în aceeași zi. Nu a costat nimic!(procurile sunt gratis,pentru cei care nu au aflat încă).Personalul,foarte amabil!
04/05/2020
Ramona Lapa

Da am fost la ambasada am luat apuntament prin email,practic mam dus degeaba daca am cerut sa fac documente aici,ajunsa acolo mi sa spus ca nu pot face nimic aici in Italia ,trebuie sa merg an Romania,vreau sa spun ca o prietena deja ma avertizat ca se ambaleaza si vorbesc de sus cu noi de parca am fi niste straini nu tot Romani ca ei
02/05/2020
Edilrom Construct

Merge bine, și oameni pregătiți, bravo
02/05/2020
Bogdan Baetu

Va multumesc pentru ajutorul si profesionalismul de azi. Am avut o experienta foarte placuta si am fost placut surprins de eficienta serviciului oferit.
Sa ne revedem cu bine.
Bogdan
02/05/2020
Mihaila Bogdan

Cea mai proastă organizare cu oameni aroganți fara nici un respect fata de cetățenii români. Două luni de când incerc sa obțin o simplă programare si nu reusesc dar nu din incompetența mea ci din cauza cererilor absurde pe care le fac. Bătaie de joc. A fost este si va ramane.
01/05/2020
Nicoleta Gututui

Sunt uimită de incompetența și lipsa de educație al acestor persoane care lucrează in Consulatul României la Roma. Să vă fie rușine!
O singură intrebare am:"care-i rolul acestui grup delagat,de a ajuta românii plecați in rezolvarea problemelor sau de a le limita și mai mult posibilitățile,de a-i impedica intenționat?"
Cereți niște acte care nici nu-s stipulate ca fiind obligatorii in cererea de programare și mai insinuați că n-am solicitat anumite servicii...sub pretextul că ele deja de 4 ani nu se mai execută la sediul dvs?!
Păi,atunci de ce le poți selecta ca servicii suplimentate taxate?
Aș fi incântată să știu ca se lucreaza la inclocuirea colectivului..persoanele delegate trebuie sa fie apte in executarea funcției!!
01/05/2020
Birdanas Elena

Gentili și rapizi. Am venit din Sardinia deci mi era frica sa nu fac totul într o zi și sa pierd biletul de avion, văzând toate recenziile negative. M am trezit la 5 și am ajuns acolo la 6 ca ma gândeam ca e coada kilometrica însă nu erau decât 2 persoane.. Pana la 9 când au deschis s au mai adunat vreo 10/15 persoane. Când a deschis cei care aveau de preluat pașapoartele au întrat primii pentru ca aveau doar o ora la dispoziție, după Aceea ne au servit pe noi cu titlurile de călătorie. Am avut nevoie doar de copia de pe buletinul expirat(în cazul meu) pe care o aveam de acasă, dar care se putea face și acolo pentru 20 de cenți la o imprimanta automatica. În fine am dat documentul mi au făcut o poza și peste vreo 10 15 minute mi au dat foaia de care aveam nevoie. Toți angajații erau destul de de treaba și cumsecade . Ce sa zic...m am simțit ca acasă O chestie pe care nu am previsto și bine ca am avut noroc sa fie deschis, este ca trebuie sa va uitați pe site sau sa va interesați ca în ziua în care va duceți sa nu fie vreo sărbătoare sau ceva ca e închis. Când am fost erau cu votarea și câteva zile erau dedicate votării dar am avut noroc ca în ziua în care am fost era deschis. Deci informați va bine! Ma scuzați pentru "romanul" scris dar vroiam sa explic tot ce s a întâmplat pentru ca vroiam și eu aceste explicații când am citit recenziile însă m au făcut sa ma îngrijorez fiind destule foarte negative. O zi buna tuturor
01/05/2020
Adrian Muntean

Mulțumiri întregului personal consular! Mulțumiri dl. Consul !
Mulțumiri speciale d-nei Camelia Soare, fără de care eram în pom și pomul în aer!
Am primit titlurile de călătorie în ritm accelerat ( cât să fumezi o țigară) !
Putem pleca spre casă !
Sunt mândru că sunt și că sunteți ROMÂNI!
pentru toți!
01/05/2020
Alexandra Matei

Va multumesc mult atat pot spune...suntetii o echipa extraordinara...iar ptr baiatul de la poarta si cel de la ghiseu va multumesc mult ptr ajutorul dat...
12/05/2019
Verdeti Laura

Cele doua stele sunt pentru domnișoara cu parul frumos și ondulat de la informații, deși ar merita și una singura! Am călătorit din Sardinia la Roma pentru un titlu de călătorie, am cheltuit bani și timp pentru o foaie .. Toți angajații din ambasada au fost amabili și ne-au eliberat documentele in foarte scurt timp. Și pentru ca au fost atât de rapizi am reușit sa ne rezervam biletele de întors pentru aceeași zi, dar surpriza românească vechiul “ nu se poate” romanesc a venit tocmai din partea frumoasei domnișoare care nu ne-a permis sa scoatem o foaie la imprimanta rescpectiv biletele de drum! Pentru ca “ nu se poate” și așa am mai pierdut o ora in căutarea unei imprimante! Le mulțumim totuși colegilor ei! Sărbători fericite!
12/05/2019
Gabriele Mihalach

Professionalità, cortesia,chiarezza, e tanta UMANITÀ, a tutto il personale !!!!

Multumesc foarte mult DOMNULUI CONSUL, PENTRU INTELEGEREA , UMANITATEA SI SENSIBILITATEA DEMONSTRATA !!!
12/05/2019
dorofeev alexandru

Bravo!
12/05/2019
Teo teo

Am 17 ani si în martie trebuie sa schimb buletinul, nu sunt cu părinții în Roma, se poate sa l fac aici ori trebuie sa ma întorc în tara?
11/05/2019
Maria Bungianu

Un personal gentil si disponibil ,Multumesc mult pesoanelor dela informati ❤
11/05/2019
Lilia Braga

Doresc sa adresez sincere mulțumiri întregii echipe Ambasadei României in Roma pentru prestarea excelentă a serviciilor consulare.

Îmi exprim recunoștinza Doamnei Andrea de la Front Desk pentru atitudinea, eforturile și profesionalismul de care dă dovadă.

Cu respect și gratitudine,
Lilia
10/05/2019
gianni rosini

Sono bravissimi,davvero gentilissimi e professionali
10/05/2019
Daniela Cristea

Am fost impresionata de modul in care am fost primita .Diferit de cum era 15 ani in urma.Personal amabil ,pregatit si operativ.Punctuali.
09/05/2019
CRISTINA PIRRERA GAVRIL

Mi sono recata alla Sezione Consolare per ritirare il mio passaporto.
All'entrata mi sono stati chiesti il motivo della visita ed i documenti poi mi è stata indicata la direzione degli sportelli dove poter ritirare il passaporto.
Dopo meno di 5 minuti d'attesa si è liberato uno sportello e dopo neanche 3minuti avevo concluso tutto.
I due dipendenti con i quali ho interagito sono stati gentili e professionali.
09/05/2019
Epure Leona

Ho dovuto aspettare 6 ORE PIENE per un semplice titolo di viaggio. Si dovrebbero organizzare meglio, almeno 2 sportelli in più. Inoltre, non mi sembra normale di non mettere in funzione l'aria condizionata, nonostante I 40 GRADI DI FUORI E I BAMBINI CHE DOVEVANO ASPETTARE INSIEME AI LORO GENITORI.
MOLTO INSODISFATTA !!!!!!!!!!!!
09/05/2019
Romaldo Dinho

La ritardata che parla va a 200 km/h e non risponde nessun fallito che si trova lì dentro ... andate a fa i raccattapalle.!
08/05/2019
nicoleta grozavu

Incerc sa sun incontinuu de o saptamana si suna ocupat,cum este posibil sa fie incontinuu ocupat??probabil scot telefonul din furca?ce inseamna asta??
08/05/2019
Monica Birsanu

Arroganti! Ignoranti , maleducati... au uitat de unde au plecat... spero solo di nn aver più nulla a che fare con loro. Multumesc mult doamnei dal ghiseo 4. In più nn riesco a capire a cosa serve la programmazione se poi nn vale un cavolo.sono 5ore che stiamo asspetando....la fotocopiatrice nn funziona ....sono dovuta andare in giro per poter fare una fotocopia ....una stella e troppo .....
07/05/2019
Iuliana Maria Dan

Disponibili, eficienti, un sistem impecabil. Multumim!
07/05/2019
Avram Dany

Buna ziua. Ce pot spune despre sectia consulara? Detine un personal incompetent arogant cu lipsa de educatie etc.... De 3 ori am fost la consulat sa rezolv o problema si de trei ori mi s au dat raspunsuri diverse si inca nu am rezolvat problema. Efectiv nu stiu cui ma pot adresa sa imi rezolv problema care tine de consulat fiind cetatean roman
06/05/2019
Francesco Manni

Pessimi....per fare un documento 3 ore....poi vi lamentate se aspettate 20 minuti in un ufficio italiano...
06/05/2019
Costi Parte

Urâtă experiență luni 27/05/2019 cu toate că orarul indică că este deschis nimeni nu răspunde la intrare. Fără nici o comunicare de schimbare de orar.
06/05/2019
George Balmus

Profesionali, amabili și rapizi!
In 2 ore am avut actele în mana!
Va mulțumesc!
05/05/2019
Vasile Chirita

Ho risolto subito,
quello che dovevo fare.
05/05/2019
massimo della penna

Professionalità, gentilezza e soprattutto efficienza. Ad Maiora.
05/05/2019
Maria Tanasa

Servicii f lente, chiar daca este obligatorie progamarea, se pierde o zi intreaga pentru price servici consular.
05/05/2019
Rares George

Siamo tornati alle origini. Rispetto 0 , fogli buttati in faccia, spiegazioni abbaiate come i cani. Non vedo l'ora di finire tutto, prendere la cittadinanza e rinunciare a quella rumena così non devo più vedere le facce di c**o di questi maleducati prepotenti.
05/05/2019
Luca Florea

Gentili e disponibili.. molto differente dalla vecchia locazione. L'unica pecca l'attesa anche se la prenotazione è stata fatta tramite internet. Forse perché ancora deve essere tutto definito . Personalmente nessun disagio.

Nelle vicinanze


Fastweb Store
Viale Europa, 57, 00144 Roma RM, Italy

Banca del Fucino
Viale Cittu00e0 d'Europa, 677, 00144 Roma RM, Italy

Euronics Nova
Via del Fosso del Torrino, 4, 00144 Roma RM, Italy

Lascia una recensione per Sezione Consolare - Ambasciata di Romania